Autor
Redacció

#TMBrecomana el Dia Mundial de Conscienciació sobre la Sida, l'1 de desembre

El Programa Conjunt de les Nacions Unides sobre la Sida (ONUSIDA) que coordina la resposta internacional a l'epidèmia, vol posar-hi fi el 2030.

Per fer-ho, treballa en els diversos àmbits de la sida perquè el VIH passi a la història. Els darrers 15 anys s'han fet grans progressos: segons publica ONUSIDA, aquest mes de novembre quasi 21 milions de persones que conviuen amb el VIH ja reben tractament (el 2000 només 685.000 persones tenien accés al tractament antiretrovíric). El 2016 hi havia 36,7 milions de persones afectades.  

El Dia Mundial contra la Sida, a més de fer-nos més conscients de la malaltia i de la seva prevenció, serveix per aconseguir fons per reduir encara més els costos de les proves, del tractament del VIH o de la transmissió maternoinfantil.

El lema d’aquest any és La meva salut, el meu dret. Aquest mes de novembre s'ha engegat la campanya a les xarxes socials #myrighttohealth (#misaludmiderecho), que proporciona informació i un espai per recollir diferents punts de vista sobre el dret a la salut.

TMB hi col·labora fent difusió de la campanya.

Darrera modificació
dilluns, desembre 4, 2017 - 14:00
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/societat/tmbrecomana-dia-mundial-de-conscienciacio-sobre-sida-l1-de-desembre