24.11.2017
Autor
Premsa TMB

Normalització del servei del Tramvia Blau, aquest cap de setmana

Subtítol

Han finalitzat els treballs de TMB per modernitzar la subcentral elèctrica i les obres de pavimentació d'un sector de l'avinguda Tibidabo.

El Tramvia Blau tornarà a circular aquest cap de setmana, 25 i 26 de novembre, un cop finalitzades dues obres que s’han realitzat en paral·lel en l’àmbit d’aquest històric mitjà de transport.

Des del 16 d’octubre, TMB ha realitzat la modernització de la subcentral del Tramvia Blau per a la posada al dia del subministrament elèctric d’aquest transport. En paral·lel, l’Ajuntament ha realitzat obres d’asfaltatge a la part superior de l’avinguda Tibidabo (entre el carrer Josep Garí i la plaça del Funicular), en l’àmbit del traçat del tramvia.

El Tramvia Blau, que data del 1901, és l’únic supervivent de l’antiga xarxa de tramvies de Barcelona. Fa un recorregut de 1.276 metres des de l’inici de l’avinguda del Tibidabo fins a la plaça del Doctor Andreu, i salva un desnivell de 93 metres. El Tramvia Blau, a la temporada tardor - hivern, només funciona dissabtes, diumenges i festius.   

Darrera modificació
26.11.2017
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/normalitzacio-servei-tramvia-blau-aquest-cap-de-setmana