Autor
Laura Martínez

Photocall contra la violència masclista a l'estació de metro de Diagonal

Aquesta acció es realitza amb motiu del Dia Internacional contra la Violència vers les Dones amb el rerefons de l'exposició 'De l'ombra a la llum'

Aquest divendres, el vestíbul de l’estació de metro de Diagonal ubicat a l’accés Rambla Catalunya – Rosselló (línia 5), acollirà el “Photocall contra la violència masclista”, una nova activitat de Mou-te contra la violència masclista, la causa solidària de TMB per al 2017.

Així, d’11 h a 13 h i de 17 h a 19 h, les participants del taller de fotografia De l’ombra a la llum (de la Fundació Setba), totes elles dones que han viscut la violència masclista en primera persona, es posaran darrere de la càmera per retratar tothom qui vulgui donar suport a la seva lluita. Els retrats es projectaran al llarg de la jornada al passadís de l’estació.

L’activitat es presentarà a les 11 hores amb representants de TMB, de La Fundació Setba i Photogenic Festival, així com de Maria Àngels Torras, directora dels Serveis Territorials a Barcelona del departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i dels protagonistes del projecte: les dones participants al taller, Maria Espeus (fotografia), Rosa Regàs (textos) i Ventura Camacho (responsable del taller).

Posteriorment es farà una visita guiada de la mà de Maria Espeus, l’autora de les 15 fotografies que formen part de l’exposició que actualment es pot veure al passadís d’enllaç de l’intercanviador de metro de Diagonal, entre les línies 3 i 5.

Darrera modificació
dilluns, novembre 27, 2017 - 14:25
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/societat/photocall-contra-violencia-masclista-lestacio-de-metro-de-diagonal