Autor
Redacció

#TMBrecomana el Giving Tuesday, el 28 de novembre, un dia per donar molt

Title
Media Name: tudocleuobrospahusloswecratiuepahospihop

Segurament que aquests dies veus per tot arreu publicitat de la campanya anomenada Black Friday que anima a consumir abans de Nadal. També és probable que, a més d'aquest omnipresent Black Friday, coneguis pels mitjans una altra campanya més que anima a adquirir béns, el Cyber Monday. Probablement no has vist el mateix ressò d'una altra campanya que en lloc d'incentivar el consum, anima a donar i fer bones accions (cosa més pròpia del Nadal): el Giving Tuesday del 28 de novembre, un dia mundial dedicat a donar i col·laborar amb causes socials.

Segons explica el seu web, cada any una família desaprofita de mitjana 152 quilos d'aliments mentre a Espanya tres milions de persones viuen en situació d'extrema pobresa.

El 2016 a l’Estat espanyol es van recaptar un total de 558.617 € destinats a 321 projectes socials i 1.379 persones van donar sang.

Pots col·laborar de diferents maneres amb les iniciatives solidàries. Hi ha un llistat de projectes actuals en els quals pots participar (hi ha la Fundació Carreras, Metges Sense Fronteres, ACNUR, Médicos del Mundo, Oxfam, Creu Roja, Banc de Sang i Teixits i molts d'altres), o bé creant el teu projecte (amb la teva pròpia acció solidària amb família, amics, companys de treball o de classe, com ara organitzar una recollida d'aliments o de roba, o moltes altres idees) o difonent la iniciativa a través de les xarxes socials.

TMB hi col·labora fent difusió de la campanya.

Darrera modificació
divendres, novembre 24, 2017 - 08:31
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/societat/tmbrecomana-giving-tuesday-28-de-novembre-dia-donar-molt