Autor
Toni Bravo

Una presentació dinàmica recull la història del transport públic de Toronto en imatges

El web City News té una pàgina sobre la història del transport de Toronto, al Canadà, amb una interessant presentació dinàmica interactiva.

Al peu del marc de cada imatge hi ha una línia de temps. Comença el 1849. Quan fas clic en la data apareix un dibuix de la primera companyia de transports de Toronto: uns carruatges a cavall transporten viatgers. Era la Williams Omnibus Bus Line.  Un breu text explicatiu il·lustra cada imatge.

La següent data ens porta a la Toronto Street Railway. Es va obrir l'11 de setembre del 1861 i en la fotografia, en blanc i negre, els cotxes que transporten els usuaris ja es desplacen sobre vies, arrossegats per cavalls.

Amb l'arribada de l'electricitat va començar el somni de fer una línia moguda per la nova font d'energia i la construcció d'un metro. El suburbà es va poder fer realitat anys més tard. Abans, però, es va fundar la Toronto Transportation Comission (TTC).

 

A partir del 1963 es precipiten diferents esdeveniments, explicats imatge a imatge, fins a l'actualitat, i l'usuari pot escollir quin vol veure...

Si vols saber per què va trigar la construcció del metro de Toronto i què va succeir a partir del 1963, només has de fer clic a la presentació.

Darrera modificació
dimecres, novembre 22, 2017 - 08:28
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/xarxa/presentacio-dinamica-recull-historia-transport-public-de-toronto-imatges