10.11.2017
Autor
Premsa TMB

Transport públic per a la manifestació de l'11 de novembre a Barcelona

Subtítol

Dissabte a la tarda es reforçarà el metro, on un dispositiu especial vetllarà per la fluïdesa i la seguretat dels fluxos de passatge.

Amb motiu de la manifestació convocada per les entitats Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural a Barcelona demà dissabte 11 de novembre, a les 17.00 hores, Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) recomana l’ús del transport públic, especialment el metro, en els desplaçaments que es realitzin per accedir a l’eix Sagrada Família - Vila Olímpica, ja que el trànsit en superfície estarà restringit. També és aconsellable preveure un temps addicional per al desplaçament, com en qualsevol esdeveniment massiu.

La concentració ocuparà tot l’eix del carrer Marina amb la capçalera situada a la confluència amb el carrer de Pujades i l’escenari a l’avinguda d’Icària.

TMB ha preparat un dispositiu especial que inclou reforços del metro amb més trens, en funció de la demanda que es produeixi, i el desplegament de personal i efectius de seguretat a les estacions per ordenar la mobilitat, tant a l’inici com al final de la manifestació.

Dins la xarxa, en cas que hi hagi gran afluència de passatge, es recomana seguir en tot moment les indicacions que doni el personal de Metro, que estarà en contacte amb les autoritats de seguretat pública. Com és habitual, el web de TMB i l’aplicació TMB App informaran de manera automàtica de les possibles alteracions en la circulació del metro a través del semàfor d’estat del servei.

S’ha de tenir en compte que dissabte i diumenge estarà fora de servei la línia 9 Sud de metro, amb motiu de les proves del sistema de circulació de trens que realitza el Departament de Territori i Sostenibilitat com a part dels preparatius de la posada en funcionament de la línia 10 Sud.

Desviaments i limitacions en 23 línies de bus

Dissabte a la tarda les alteracions de recorregut seran severes en 23 línies d’autobusos que circulen o travessen l’àmbit central de la ciutat, incloses les del Barcelona Bus Turístic. Entre les 15 i les 21 hores aproximadament es produiran desviaments i limitacions de recorregut per mirar de mantenir la regularitat del servei fora de l’àmbit d’afectació en les línies regulars següents: H8, H10, H12, H14, H16, V21, V27, 6, 7, 19, 20, 33, 34, 36, 40, 42, 45, 47, 50, 51, 59, 62 i 92.

Darrera modificació
12.11.2017
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/transport-public-manifestacio-de-l11-de-novembre-barcelona