Autor
Marta Espinosa

Intervenció artística d'Axe Colours a l'estació de La Sagrera

L'artista i il·lustrador barceloní pinta en directe un mural dedicat al músic Rag'n'Bone Man a l'intercanviador de metro. Fer-ne una foto i pujar-la a Instagram pot valdre un bon premi.

 

Una publicación compartida de TMB (@tmb_bcn) el

Al llarg de tot el matí i bona part de la tarda d'ahir, dijous 9 de novembre, l'artista barceloní Adrià Bosch, més conegut comercialment com Axe Colours, va pintar un mural de 3,5 x 2,9 metres dedicat al músic Rag'n'Bone Man a l'intercanviador de La Sagrera, al vestíbul que connecta  la L1 i la L5. Es tracta d'una acció conjunta entre la discogràfica Sony Music i TMB.

Els usuaris que al matí van acostar-se al vestíbul de l'estació on estava situat el mural van veure una lona blanca enorme flanquejada per gairebé una cinquantena de pots de pintura d'esprai de múltiples colors i el seu pintor al davant. Passades les 9.30, un cop l'Axe Colours va tenir el material i la tela a punt, va començar a crear la seva obra, dibuixant els trets d'un peculiar rostre masculí, que anava apareixent i formant el retrat del famós músic britànic autor de l'èxit musical Human.

 

Una publicación compartida de TMB (@tmb_bcn) el


El resultat, al cap d'unes hores, és espectacular: els colors vius i llampants tan característics en la seva obra envaeixen la paret de l'intercanviador. Aquí us deixem una selecció de fotografies que han fet els usuaris. 

Primers plans pintats a tot color

Axe Colours és l'autor que amb el seu estil personal i colorista de pintura amb esprai immortalitza des de fa temps retrats i primers plans de famosos com Leo Messi, o de protagonistes de les sèries de ficció de moda com Joc de Trons, The Walking Dead o Breaking Bad. Molts dels seus retrats es poden trobar a Barcelona.

L'acció, a més, té premi per als usuaris. Només han d'haver fet una fotografia del mural (d'algun moment de la seva creació o bé del resultat final) i publicar-la a Instagram amb les etiquetes #RagnbonemanBCN i #WeAreAllHuman. Hi ha temps fins al 22 de novembre. Un dia més tard, Sony donarà a conèixer el nom del guanyador o guanyadora d'un viatge per assistir a un dels concerts de la gira europea del músic Rag'n'Bone Man, que dissabte 11 presentarà el seu darrer treball discogràfic a la Sala Apolo de Barcelona. 

 

Imatge
L'artista Axe Colours en un moment de la creació del retrat al metro / Foto: Miguel Ángel Cuartero


L'artista barceloní Axe Colours posa davant del seu mural / Foto: Miguel Ángel Cuartero (TMB)

Darrera modificació
dilluns, agost 14, 2023 - 12:46
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/xarxa/intervencio-artistica-daxe-colours-lestacio-de-sagrera