08.11.2017
Autor
Premsa TMB

Actualització: alteracions als serveis de metro i bus amb motiu de la vaga general del 8-N

Com a conseqüència de la vaga general convocada per diversos sindicats avui dimecres, 8 de novembre, continuen les afectacions a la xarxa de metro, que globalment disposa aquest migdia d’una oferta equivalent al 88% de l’habitual en dies feiners.

Per línies, a aquesta hora la circulació de trens és el 100% de la programada a les línies automàtiques, oscil·la entre el 90% i el 95% a les línies 1, 2, 3 i 5, i és del 50% a la línia 4.

Al llarg del matí ha estat perceptible una disminució de l’afluència de passatge respecte d’un dia laborable, que fins a les 12 h era de l’ordre del 24%.

Per la seva banda, els autobusos regulars disposen de la pràctica totalitat de la flota per complir l’oferta programada, si bé des de primera hora el funcionament de diverses línies ha estat molt afectat per talls en punts significatius de la xarxa viària de la ciutat de Barcelona i l’àrea metropolitana, talls que continuen en artèries com com ara la Gran Via.

Pel que fa als transports d’oci, les dues rutes del Barcelona Bus Turístic funcionen parcialment, condicionades per la situació del trànsit rodat, mentre que el telefèric de Montjuïc no presta servei.

Darrera modificació
09.11.2017
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/actualitzacio-alteracions-serveis-de-metro-bus-amb-motiu-de-vaga-general-8