Autor
Marta Espinosa

Les històries finalistes del Subtravelling, en pantalla gran

Els deu millors curts enviats pels usuaris a la categoria Roda a TMB del festival es poden veure fins al 12 de desembre al MouTV.

Des d'avui fins al 12 de desembre, les pantalles del MouTV del metro i dels autobusos emeten els deu curts finalistes, les millors obres creades pels mateixos usuaris que van participar en la categoria oberta al públic Roda a TMB del festival internacional de cinema curt de TMB, el Subtravelling. Enguany la vuitena edició ha rebut un total de 53 curtmetratges.

Durant 36 dies, la desena d'històries finalistes del concurs es poden veure a les pantalles d'informació per als usuaris, el MouTV, presents en autobusos, andanes i trens de metro. Cada dia s'emetran dos curts diferents.

Els deu millors microfilms, i per tant, finalistes són: el curt guanyador de la categoria Ya no està, de Joan Manuel Porcel i Mar González Ruiz de Larramendi; Dits, d'Oriol Novella i Jana Vallvé; Miau, de Raúl López; Deixeu sortir abans d'entrar, d'Helena Izquierdo, Marina Izquierdo i Marc Serra; Cosas suceden (versión final), de Xavi Torrents; Contacte, de Pol Guixeras; Flâneur, de Núria Gascón i Clàudia Turró; A l'espera, d'Adrià Layola; Terra viva, de Marçal Solé, i Conciencia, de Ruth Máez.

El jurat del concurs va guardonar com a millor curt Ya no está, un peça on les mirades que es produeixen a la xarxa de metro són les protagonistes. El millor guió va ser per a Miau, sobre l'aventura que viu l'amo d'un gat al metro, i el curt més votat pel públic va ser À bientôt, una història sobre l'amor perdut. 

Al web del festival es poden recuperar i visualitzar tots els curts, els de la categoria Roda a TMB (els finalistes i tots els participants) i també la vintena de creacions que formaven part de la Mostra Internacional, l'altra secció oficial del festival.   

Darrera modificació
dilluns, agost 14, 2023 - 12:47

Source URL: https://noticies.tmb.cat/cultura-oci/histories-finalistes-subtravelling-pantalla-gran