06.11.2017
Autor
Premsa TMB

Les vivències de 15 dones que han patit violència masclista en una mostra de Maria Espeus

Subtítol

Instal·lada al passadís del metro de Diagonal, De l'ombra a la llum s'inclou en la campanya Mou-te contra la violència masclista, impulsada pels treballadors de TMB

Un grup de dones que han viscut la violència masclista en primera persona, que han viscut a l’ombra, volen mostrar-se a la càmera sense complexos. La càmera com a eina per trobar novament el camí a la llum és l’element clau d’aquest recull de 15 fotografies de Maria Espeus (Premi Nacional de Cultura 2017).

La mostra es completa amb 15 fotografies més fetes per cinc de les participants del taller de fotografia De l’ombra a la llum (de la Fundació Setba): Sylvia CR, Núria Casasús, Lia Mestre, Maribel Palma i Mercè Valls. Aquest taller, que imparteix Ventura Camacho des del 2015, s’adreça a dones que han patit violència masclista i que utilitzen la fotografia com a eina terapèutica.

Aquesta és una de les activitats de Mou-te contra la violència masclista, la causa solidària de TMB per al 2017. En col·laboració amb La Fundació Setba i Photogenic Festival, aquest recull de fotografies en gran format es podrà veure al passadís d’enllaç de l’intercanviador de metro de Diagonal, entre les línies 3 i 5, fins a començaments de gener del 2018.

Imatge
Imatge general

Altres fotografies de dones que han patit violència masclista / Foto: Pep Herrero (TMB)

 

Darrera modificació
06.11.2017
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/vivencies-de-15-dones-que-han-patit-violencia-masclista-mostra-de-maria-espeus