Autor
Redacció

Els salons de la Fira de Barcelona promocionen el transport públic

Un conveni permet donar a conèixer els abonaments Hola BCN! entre els centenars de milers de visitants d’una trentena d’esdeveniments que tenen lloc cada any als recintes firals.

La Fira de Barcelona i TMB han subscrit un conveni de col·laboració per afavorir la mobilitat dels centenars de milers de persones, procedents d’arreu del món, que cada any visiten els salons que se celebren als recintes de Montjuïc i Gran Via.

D’aquesta manera, 30 salons publicaran al seu web enllaços que porten a la informació i la botiga electrònica dels abonaments Hola BCN!, que donen dret a agafar el transport públic de l’àrea de Barcelona durant 2, 3,4 o 5 dies tantes vegades com es vulgui. Es tracta d’uns bitllets ideals per a turistes i visitants, perquè inclouen l’accés al metro (amb possibilitat de fer l’anada i tornada a l’aeroport amb la L9 Sud), els autobusos, els FGC a la zona 1, el  funicular de Montjuïc, el tramvia i  els trens de Rodalies (també dins la zona 1).

El conveni el van firmar ahir a la tarda el conseller delegat de TMB, Enric Cañas, i el director general de la Fira, Constantí Serrallonga.

Darrera modificació
dimecres, juliol 14, 2021 - 12:51
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/transport/salons-de-fira-de-barcelona-promocionen-transport-public