20.12.2016
Autor
Premsa TMB

La línia 122 d'autobús amplia el recorregut al Turó de la Peira

Subtítol

La línia de proximitat suma dues noves parades a Nou Barris. El Districte i TMB han treballat conjuntament l'ampliació amb l'Associació de Veïns del Turó de la Peira per donar resposta a la reivindicació veïnal de disposar de més servei de transport públic

A partir d’avui dimarts, 20 de desembre, la línia 122 (Turó de la Peira) de Bus del Barri de la xarxa d’autobusos de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) ampliarà el recorregut al seu pas pel passeig de Fabra i Puig i del carrer de la Vall d’Ordesa, amb dues noves parades per donar servei a l’institut Josep Pla i més cobertura al barri del Turó de la Peira, al districte de Nou Barris de Barcelona.

Es tracta d’una reivindicació dels veïns i veïnes del Turó de la Peira per disposar de més servei de transport públic al barri. El Govern del Districte i TMB han treballat conjuntament durant els últims mesos amb l’Associació de Veïns del Turó de la Peira per donar resposta a aquesta demanda i garantir que la línia de bus ofereixi una millor connexió al barri. A més, des del Districte s’han realitzat obres al carrer de Canfranc per arranjar-lo i facilitar el pas i el gir de l’autobús per aquesta via.

El nou recorregut, que s’afegeix al circuit habitual de la línia, arrenca al seu pas pel passeig de Fabra i Puig, a l’alçada del carrer Teide, l’autobús continua per aquesta via i gira pel carrer de la Vall d’Ordesa on té dues noves parades fins arribar al carrer de la Peira, on enllaça amb el recorregut original. 

La línia 122 connecta el barri del Turó del a Peira amb les estacions de metro de Canyelles (L3), Virrei Amat i Vilapicina (L5), Fabra i Puig (L1) i amb altres equipaments del districte. El bus funciona els set dies de la setmana de 7 a 21 hores els dies feiners i a partir de les 9 hores els caps de setmana, amb horaris fixos que es poden consultar a les parades, al web de TMB i a través de l’aplicació mòbil TMB App.

Imatge
Canvi de recorregut a la línia 122 / Imatge: TMB

Darrera modificació
20.12.2016
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/linia-122-dautobus-amplia-recorregut-turo-de-peira