Autor
Toni Bravo

Setena festa solidària per recaptar fons per a Guinea Bissau i l’Àfrica subsahariana

Dissabte 11 de novembre, la Sala Bikini acollirà diferents concerts per celebrar la setena festa solidària de Conductors Solidaris de Catalunya (CSC) i l'associació SILO.

Aquest dissabte, 11 de novembre, la setena edició de la festa solidària organitzada per Conductors Solidaris de Catalunya (CSC) i l'associació SILO omplirà de música, ball, bon humor i solidaritat la Sala Bikini de Barcelona.

Tots els beneficis seran destinats per al projecte de nutrició de l'ONG SILO Casa de la Infància a Guinea Bissau i per al proper comboi que enviarà l'ONG Conductors Solidaris a l'Àfrica Subsahariana amb ajuda humanitària .

La festa solidària se celebrarà a la Sala Bikini de Barcelona, a partir de les 21.00 hores. Hi actuaran el grup de dansa africana Alafia Afro Club, format per ballarins de diferents nacionalitats, el duet musical Loka Linda, compost per Carla Habermeyer a la veu i Juan Américo al piano i a la veu (concursants del programa de TV3 Oh Happy Day), i la banda de rock El Hermano Malaquías.

El preu de l'entrada és de 12 euros i es pot adquirir el mateix dia a la Sala Bikini o escrivint un e-mail a silogb@gmail.com.

Conductors Solidaris de Catalunya és una organització no governamental fundada fa 15 anys per empleats d'Autobusos de TMB, especialitzada a organitzar combois d'ajuda humanitària a zones en situació de crisi humanitària o pobresa extrema.

Darrera modificació
dijous, novembre 9, 2017 - 09:14
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/societat/setena-festa-solidaria-recaptar-fons-guinea-bissau-lafrica-subsahariana