Autor
Redacció

Campanya al carrer per explicar la pròxima ampliació de la nova xarxa de bus

Ahir van començar a desplegar-se els informadors que expliquen a peu de parada i en punts claus dels barris la pròxima fase de la implantació de les línies d’altes prestacions, que serà efectiva el 13 de novembre.

Des d’ahir ja hi ha informadors a peu de carrer dins la campanya d'explicació ciutadana de l'ampliació de la nova xarxa de bus, que el 13 de novembre es concretarà en la creació de les línies D40, V5, V29 i V31, la substitució de set línies convencionals i la modificació de vuit més. S'arribarà així a les 20 línies en funcionament, del total de 28 que formen el projecte de modernització de la xarxa de transport públic de superfície de TMB.

Fins al 25 de novembre, els informadors es desplegaran a les parades, els autobusos i als intercanviadors de dilluns a dissabte per distribuir fullets i atendre consultes. Enguany, com a novetat i en les mateixes dates, hi haurà informadors sobre el territori en equipaments clau dels barris com ara hospitals, centres d’atenció primària i casals de la gent gran de les zones d’influència de les noves línies, les convertides en nova xarxa o les modificades, així com en zones on es produeixen canvis importants de mobilitat la en superfície.

Més de 130 persones mobilitzades

Són més de 130 persones —comptant els empleats en situació de prejubilació— que han estat formades especialment per posar a l'abast dels barcelonins els avantatges de la nova xarxa de bus i contestar preguntes sobre els recorreguts de les línies d'altes prestacions, les línies convencionals que se substitueixen (20, 26, 32, 36, 37, 40 i 57) i els canvis que hi haurà en algunes altres línies convencionals (27, 42, 68, 91 i 109) i de la nova xarxa (H6, H14 i H16). Com a eines compten amb fullets específics creats per a cada territori i amb dispositius mòbils amb simuladors de mobilitat.

El desplegament d'informadors forma part de la campanya d'explicació de la fase final del desplegament de la nova xarxa de bus, que l’Ajuntament de Barcelona i TMB han desplegat amb el lema La xarxa de bus que ens uneix, i que consta de banderoles, cartells en parades, porteries i equipaments, fullets,  anuncis en mitjans, plafons publicitaris, MouTV i exterior d'autobusos. També s'han activat el web monogràfic, les xarxes socials i el telèfon d'atenció ciutadana 010.

Imatge
Banderoles que anuncien l'ampliació de la nova xarxa de bus / Foto: Pep Herrero (TMB)Nova distribució de carrils a la Travessera de Gràcia / Foto: Pep Herrero (TMB)

Avís de la posada en servei de la línia V31 el 13 de novembre / Foto: Pep Herrero (TMB)
 

Darrera modificació
dilluns, setembre 21, 2020 - 17:55
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/transport/campanya-carrer-explicar-proxima-ampliacio-de-nova-xarxa-de-bus