Autor
Laura Martínez

Una mostra fotogràfica capta la fortalesa interior de 15 dones amb amputacions

Instal·lada al passadís del metro de Diagonal, Ser, estar, tenir s'inclou en la campanya Mou-te per les persones amb discapacitat, impulsada pels treballadors de TMB junt amb COCARMI 

Elles no són només dones amputades ni estan amputades. Elles tenen una amputació física que les ha portat a moments de màxima intimitat i solitud per trobar la seva fortalesa interior. Aquesta intimitat és la que vol mostrar aquest recull de 15 fotografies de Carlos Lázaro, fotògraf i actual vicepresident de l'associació Amputats Sant Jordi al passadís d'enllaç de l'intercanviador de metro de Diagonal, entre les línies 3 i 5.

Aquesta és una de les activitats de Mou-te per les persones amb discapacitat, la causa solidària de TMB per al 2016 en col·laboració amb COCARMI.

'Ser, estar, tenir'

Vivim en una societat en què les persones amb alguna discapacitat han de fer alguna cosa singular o diferent per ser reconegudes. Amb aquest recull de fotografies l'autor ha volgut recrear moments íntims i transcendents en la vida de les protagonistes d'aquestes instantànies que visibilitzen l’amputació d’una de les seves extremitats amb absoluta normalitat.

Aquest recull de fotografies en gran format es podrà veure al metro fins a mitjan gener del 2017.

Darrera modificació
dilluns, desembre 12, 2016 - 13:21
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/societat/mostra-fotografica-capta-fortalesa-interior-de-15-dones-amb-amputacions