Autor
Toni Bravo

El 31è Congrés d’Alamys se celebrarà del 12 al 16 de novembre a Barcelona

Les sessions de l'agrupació de metros llatinoamericans tindran lloc al mateix temps que l'Smart Mobility World Congress, al recinte Gran Via de Fira de Barcelona.

El Congrés d'Alamys, la trobada anual de l'Associació Llatinoamericana de Metros i Subterranis, se celebrarà a la Fira de Barcelona del 12 al 16 de novembre amb l'objectiu principal d'apropar i consolidar l'intercanvi d'experiències, necessitats i projectes per millorar el servei en els sistemes de transport ferroviari.

El congrés girarà al voltant del paper del transport públic com a eina per a la millora de la qualitat de vida dels ciutadans. En són coorganitzadors TMB, FGC, Tram i l'ATM.

Com a prèvia, el dia 12 els membres d'Alamys es reuniran en assemblea, la número 31, entre altres coses per escollir nova presidència, ja que finalitza el mandat de Mercedes Vidal, presidenta de TMB.

Els presidents entrant i sortint protagonitzaran la inauguració formal del congrés, el dia 14. En altres sessions intervindran el conseller delegat de TMB, Enric Cañas, i altres directius de l'empresa. Els assistents podran participar l'últim dia en una visita tècnica a la línia 9 Sud de metro, que inclourà recorreguts guiats per una estació i pels tallers de ZAL.

Alamys es va crear l'any 1986 amb l'objectiu de facilitar l'intercanvi d'experiències i tecnologies entre els països de Llatinoamèrica i de la península Ibèrica pel que fa al transport urbà ferroviari. TMB és membre actiu d'Alamys i dels diferents comitès i òrgans, i des del 2013 n'exerceix la presidència.

Imatge
31è Congrés d'Alamys a Barcelona / Imatge: web Alamys

Els organitzadors de la trobada, que es fa en col·laboració amb l'Smart Mobility World Congress 2017 i al mateix recinte firal de l'Hospitalet de Llobregat, han publicat un vídeo promocional per anar escalfant motors. Amb Barcelona com a exemple, mostra com els transports públics són una eina fonamental en la millora de la qualitat de vida dels ciutadans de les grans ciutats.

Darrera modificació
divendres, novembre 10, 2017 - 08:21
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/empresa/31e-congres-dalamys-se-celebrara-12-16-de-novembre-barcelona