Autor
Redacció

#TMBrecomana posar-se la gorra i córrer pels xuklis el 17 de desembre

Title
Media Name: maravithacapholiduswewrochuclomoswouuchoshestadiclostichepraviswishistochevaphasa

Aquest any l'Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) celebra la 16a edició de la campanya Posa't la gorra i corre pels xuklis.

L'objectiu principal d'aquesta campanya és sensibilitzar la societat i donar a conèixer l'existència del càncer infantil, per normalitzar la malaltia i pal·liar les necessitats que se'n deriven a partir del diagnòstic. Un dels efectes secundaris que pateixen els infants i adolescents malalts de càncer, el més evident, és la pèrdua dels cabells. Per aquesta raó, es cobreixen el cap amb una gorra.

La campanya és la principal font de recursos per finançar tots els serveis i accions que duen a terme. Enguany volen unir els valors que mouen l'esport solidari amb l'esperit de lluita amb què un infant o adolescent amb càncer haurà de fer front a la seva particular cursa.

Un any més la festa se celebrarà al Parc Zoològic de Barcelona, amb tallers, activitats, actuacions i moltes sorpreses més! La data escollida és el 17 de desembre. Com a novetat, es realitzarà la 1a cursa solidària del Posa't la gorra al Parc de la Ciutadella.

Darrera modificació
divendres, desembre 2, 2016 - 08:21
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/societat/tmbrecomana-posar-se-gorra-correr-xuklis-17-de-desembre