Autor
Oriol Pàmies

Els consellers Rull i Baiget visiten el metro de Panamà

La delegació catalana, de viatge de promoció econòmica a Centreamèrica, ha conegut l'alta implicació de TMB en la construcció i posada en servei del metro panameny.

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, i el d’Empresa i Coneixement, Jordi Baiget, van visitar ahir el metro de Panamà, primer de Centreamèrica, en la construcció i posada en servei del qual hi participa TMB.

Els consellers formen part d’una delegació catalana que ha viatjat a Panamà i Cuba per estrènyer llaços econòmics amb aquests països i promocionar el Port de Barcelona com a via d’entrada de mercaderies a Europa.

A Panamà, els consellers van viatjar a la línia 1 del metro, inaugurada el 2014 i de 15,8 quilòmetres de longitud, i van visitar les obres de la línia 2, que tindrà 21 quilòmetres.

TMB ha realitzat la gestió del projecte de construcció i posada en servei comercial de la línia 1 del metro de Panamà, juntament amb la consultoria Ayesa i l’empresa veneçolana Inelectra. TMB s’ha responsabilitzat de supervisar els projectes de les obres aportant la seva perspectiva d’operador; d’assegurar la qualitat del material rodant i de preparar les instal·lacions, els diferents processos i el personal necessari per fer funcionar la línia.

Posteriorment va obtenir el contracte d’assistència tècnica similar per a la construcció i operació de la línia 2, actualment en curs, en un consorci del qual formen part les firmes Ayesa i Louis Berger Group.

Imatge
Reunió de treball de la delegació catalana amb els responsables del metro de Panamà / Foto: TMB

Reunió de treball de la delegació catalana amb els responsables del metro de Panamà / Foto: Port de Barcelona

Darrera modificació
dimarts, novembre 22, 2016 - 20:45
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/empresa/consellers-rull-baiget-visiten-metro-de-panama