17.11.2016
Autor
Premsa TMB

Restablert el servei a la línia 5 de metro entre Maragall i Horta, després de la incidència tècnica

Subtítol

Des de les 13.14 la circulació de trens és normal en tota la línia blava, un cop resolta l'avaria en l'aparell de via de Vilapicina

A les 13.14 hores s’ha restablert el servei de metro de la línia 5 al tram Maragall - Horta, que estava interromput des de les 9.54 com a conseqüència d’una incidència tècnica que afectava el funcionament de l’aparell de via de Vilapicina i impedia la circulació de trens.

Mentre el personal tècnic de Metro treballava en la resolució de la incidència, des de les 10.05 s’ha establert un servei parcial a la línia 5 de Cornellà Centre a Maragall, d’una banda, i d’Horta a Vall d’Hebron, de l’altra. Des de les 13 hores els usuaris han pogut fer servir a més un servei especial d’autobús entre Maragall i Horta que ara s’està retirant. Altres alternatives entre aquestes estacions han estat els autobusos regulars de TMB, a més de les connexions amb altres línies de metro per enllaçar entre Maragall i Vall d’Hebron.

La incidència s’ha comunicat als usuaris mitjançant megafonia, indicadors lluminosos, empleats situats a les estacions, l’aplicació TMB App, la web corporativa i xarxes socials.

Darrera modificació
14.08.2020
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/restablert-servei-linia-5-de-metro-entre-maragall-horta-despres-de-incidencia