27.10.2017
Autor
Premsa TMB

Transport públic per a la manifestació del 29 d'octubre a Barcelona

Subtítol

Diumenge al matí es reforçarà el metro, on un dispositiu especial vetllarà per la fluïdesa i la seguretat dels fluxos de passatge

Amb motiu de la manifestació convocada per l’associació Societat Civil Catalana a Barcelona el proper diumenge 29 d’octubre, a les 12 del migdia, Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) recomana l’ús del transport públic, especialment el metro, en els desplaçaments que es realitzin per accedir a la zona del centre de la ciutat, ja que el trànsit en superfície estarà restringit. També és aconsellable preveure un temps addicional per al desplaçament, com en qualsevol esdeveniment massiu.

La concentració ocuparà l’eix del passeig de Gràcia, amb la capçalera situada al carrer Diputació, i baixarà fins a la Gran Via de les Corts Catalanes.

TMB ha preparat un dispositiu especial que inclou reforços del metro amb més trens, en funció de la demanda que es produeixi, i el desplegament de personal i efectius de seguretat a les estacions per ordenar la mobilitat, tant a l’inici com al final de la manifestació.

Dins la xarxa, en cas que hi hagi gran afluència de passatge, es recomana seguir en tot moment les indicacions que doni el personal de Metro, que estarà en contacte amb les autoritats de seguretat pública. Com és habitual, el web de TMB i l’aplicació TMB App informaran de manera automàtica de les possibles alteracions en la circulació del metro a través del semàfor d’estat del servei.

Desviaments i limitacions en 24 línies de bus

Diumenge les alteracions de recorregut seran severes en 24 línies d’autobusos que circulen o travessen l’àmbit central de la ciutat, incloses les del Barcelona Bus Turístic. Entre les 11 i les 16 hores aproximadament es produiran desviaments i limitacions de recorregut per mirar de mantenir la regularitat del servei fora de l’àmbit d’afectació en les línies regulars següents: H8, H10, H12, H16, V15, V17, 6, 7, 20, 22, 24, 33, 34, 41, 42, 47, 50, 54, 55, 59, 62, 66, 67 i 68.

Per a més informació es pot consultar l’avís corresponent a la secció d’estat del servei del web de TMB.

 

Darrera modificació
29.10.2017
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/transport-public-manifestacio-29-doctubre-barcelona