Autor
Redacció

#TMBrecomana ‘Defensem els drets socials’, la campanya de la Taula del Tercer Sector

Title
Media Name: gachojuhistikadrudreslowricouuhihasloswispemifrugapathuwroswiwriswijiwrochasuuushudowruslefraslathespeshikodelephaprikeswaboprotadesopaspawephubreshegajajopibinerephubracribragubraheraruhamuphufrejoswaspuchikuthishestoslouetohepeclacauidrajeuibot

"Totes les situacions que apareixen en aquest anunci són reals, les persones també. Defensem els drets socials".

Aquestes són paraules de l'espot de la campanya de la Taula del Tercer Sector Defensem els drets socials. Es tracta d'una invitació perquè els ciutadans prenguin part activa amb l'objectiu d'aconseguir una societat amb menys desigualtats.

Tal com publica el web de la Taula del Tercer Sector, col·laborar amb alguna de les 3.000 entitats socials serà més fàcil gràcies a l'aplicació Mapa d'entitats socials per a mòbils i tauletes. L'usuari podrà cercar les entitats socials segons el seu municipi (podrà buscar l'entitat que està més a prop gràcies a la geolocalització),  o el col·lectiu de persones ateses (gent gran, infants, persones amb discapacitat, etc.) o l'àmbit d'intervenció (inserció laboral, dret a l'habitatge, ajuda alimentària, etc.). Les dades per posar-se en contacte amb l'entitat social també hi seran a l'app Mapa d'entitats socials.

La campanya Defensem els drets socials pretén mostrar el treball de les entitats per promoure que la societat s'hi impliqui.

TMB hi col·labora fent difusió de la campanya.

Darrera modificació
dimecres, octubre 25, 2017 - 08:26
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/societat/tmbrecomana-defensem-drets-socials-campanya-de-taula-tercer-sector