Autor
Redacció

Metro de Madrid fa visitable un vestíbul de l'estació de Pacífico tal com era el 1923

La ruta museística del metro de Madrid té un nou punt d’interès amb les visites guiades a l'antic vestíbul de l'estació de Pacífico. L'original es va tancar el 1966 i darrerament s'ha restaurat respectant la decoració del 1923 de l'arquitecte Antonio Palacio, en què destaquen, entre d'altres elements, les rajoles blanques bisellades, les blaves, de Sevilla, que evoquen l'oceà Pacífic, les voltes i els arcs. Són materials i colors que van influir en l'arquitectura interior del Gran Metro de Barcelona.

Els visitants podran fer un viatge guiat en el temps per experimentar com era l'estació de Pacífico des de la seva inauguració, l'any 1923, fins al 1966.

Aquest espai se suma a altres indrets històrics que es poden visitar de manera gratuïta al metro de Madrid, com la Nave de Motores de Pacífico, l'antiga estació de Chamberí, l'estació d'Ópera, un museu amb les restes de la Fuente de los Caños del Peral, l'aqüeducte d'Amaniel i el clavegueram de l'Arenal.

Darrera modificació
dilluns, octubre 30, 2017 - 08:32
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/xarxa/metro-de-madrid-fa-visitable-vestibul-de-lestacio-de-pacifico-tal-com-era-1923