19.10.2017
Autor
Premsa TMB

Servei d’autobusos llançadora a Montjuïc per la Festa dels Súpers, el 21 i 22 d’octubre

Subtítol

TMB recomana els serveis especials de bus, des de la plaça d'Espanya i des de l'estació superior del Funicular, per accedir a l'Anella Olímpica. També es pot arribar amb la línia regular d'autobús 150

Amb motiu de la celebració de la Festa dels Súpers 2017 organitzada per Televisió de Catalunya, que tindrà lloc els propers dissabte 21 i diumenge 22 d’octubre a l’Anella Olímpica de Montjuïc, Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) posarà en funcionament un servei especial d’autobusos llançadora, de pujada i de baixada, que enllaçarà la plaça d’Espanya amb l’Estadi Olímpic Lluís Companys, lloc on es farà la festa.

L’horari de funcionament del servei especial serà dissabte 21 d’octubre de 9.30 a 15.30 h, i diumenge 22 d’octubre, de 9.30 a 19.30 h. En aquest bus especial seran vàlids tots els títols de transport del sistema tarifari integrat i tots els vehicles portaran en el frontal l’indicador “Pl. Espanya - Estadi Olímpic”.

En el mateix horari també circularà un altre servei de bus llançadora que connectarà l’estació superior del funicular de Montjuïc amb l’Estadi Olímpic. En aquest bus especial també seran vàlids tots els títols de transport del sistema tarifari integrat i tots els vehicles portaran en el frontal l’indicador “Funicular - Estadi Olímpic”. El Funicular circula els caps de setmana de 9 a 22 hores i enllaça amb la xarxa de metro a l’estació de Paral·lel (L2 i L3).

També es pot arribar a l’Estadi Olímpic Lluís Companys amb la línia 150 de bus (Pl. Espanya - Castell de Montjuïc) que circula tots els dies de la setmana, de 7 del matí a 9 de la nit.

Per a més informació es pot consultar l’avís corresponent a la secció d’estat del servei del web de TMB.

 

Darrera modificació
20.10.2017
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/servei-dautobusos-llancadora-montjuic-festa-supers-21-22-doctubre