Autor
Redacció

Diagnosi i propostes sobre la mobilitat turística a la ciutat de Barcelona

El govern municipal advoca per gestionar de manera activa els desplaçaments dels visitants i augmentar la seva participació en el finançament del transport públic. Es tracta d'evitar la saturació d'espais i la desvirtuació del sistema tarifari.

El regidor d’Empresa i Turisme, Agustí Colom, i la regidora de Mobilitat, Mercedes Vidal, van presentar ahir la diagnosi i les propostes que s’han analitzat dins del marc de l’Estratègia de Mobilitat Turística, que proposa gestionar la mobilitat dels turistes a Barcelona de manera que s’incorpori a la planificació global de la mobilitat urbana.

L’Ajuntament ha fet una anàlisi exhaustiva dels moviments, tant interns com d’arribada i sortida de la ciutat, dels més de 28 milions de visitants anuals, entre turistes i excursionistes, i ha caracteritzat l’ús dels diferents modes de transport i l’impacte en els diferents espais de la ciutat, per proposar 12 línies de treball al voltant de la xarxa de transport públic, els desplaçaments a peu, els usos turístics de la bicicleta, la moto o els vehicles de mobilitat personal, els autocars turístics, el bus turístic regular, el taxi o la digitalització de la informació sobre la mobilitat turística.

Es pot consultar i descarregar el document de treball a la sala de premsa de l'Ajuntament de Barcelona.

Darrera modificació
dimarts, octubre 10, 2017 - 17:13
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/transport/diagnosi-propostes-sobre-mobilitat-turistica-ciutat-de-barcelona