05.10.2017
Author
Premsa TMB

Campanya de donació de sang al metro entre els dies 9 i 11 d'octubre

Subtítol

La col·laboració amb el Banc de Sang i Teixits es farà de manera simultània en dues estacions: Universitat i Diagonal

El proper dilluns 9 d’octubre i els dos dies següents, TMB (Transports Metropolitans de Barcelona) repetirà la col·laboració amb el Banc de Sang i Teixits que ja s’ha realitzat amb gran èxit en diverses ocasions. De fet, per donar més visibilitat a la campanya els usuaris tindran l’oportunitat de fer la seva aportació solidària als vestíbuls de dues estacions de metro: Universitat (L1 i L2) i Diagonal (L5 i L3). Així, entre les 11 i les 20 hores, fins a l’11 d’octubre, tothom que vulgui podrà participar per contribuir a salvar vides amb un petit gest solidari en qualsevol dels dos punts de donació habilitats.

Es tracta ja de la quarta vegada que es realitza una acció d'aquestes característiques al metro de Barcelona. L’any passat es va tancar amb la satisfactòria xifra de 837 donacions de sang en 3 dies de campanya. Cal destacar que el 46% dels donants ho feien per primera vegada i que un 42% tenien entre 18 i 25 anys.

Cada dia cal que 1.000 persones donin sang a Catalunya per tal que tots els malalts en puguin tenir quan així ho necessitin. La donació voluntària i altruista és encara l’única via per obtenir tota la sang necessària per atendre tots els malalts de Catalunya. Una acció d’aquestes característiques al metro, com ja s’ha demostrat en les tres campanyes anteriors, ajuda a arribar més fàcilment a la ciutadania, fent visible que la donació de sang és un acte senzill i ràpid que pot ajudar a salvar vides.

Més informació sobre les condicions per donar sang al web donarsang.gencat.cat (http://donarsang.gencat.cat.).

Darrera modificació
16.10.2017
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/campanya-de-donacio-de-sang-metro-entre-dies-9-11-doctubre