02.10.2017
Autor
Premsa TMB

Talls de servei a la L9 Sud durant cinc caps de setmana per proves a la L10 Sud

Subtítol

Els talls es produiran els mesos d’octubre (7-8 i 21-22), novembre (11-12) i desembre (2-3 i 16-17). Els dies d’afectació els usuaris del Prat i l’Aeroport podran utilitzar les altres connexions ferroviàries i les línies regulars d’autobusos

El Departament de Territori i Sostenibilitat realitzarà durant cinc caps de setmana proves del sistema de conducció automàtica ATC per integrar-los a la línia L10Sud i poder posar en servei aquest ramal amb quatre noves estacions: Foneria i Foc Cisell, a Barcelona, i Provençana i Ildefons Cerdà a l’Hospitalet de Llobregat. Aquestes proves obligaran a tallar durant cinc caps de setmana dels mesos d’octubre, novembre i desembre el servei a la línia L9 Sud. Les estacions que es veuran afectades són les 15 que hi ha entre Zona Universitària i Aeroport T1. El servei finalitzarà a l’horari habitual els divendres i es reemprendrà amb total normalitat el dilluns següent.

A l’octubre, els talls es produiran els caps de setmana del 7-8 i del 21-22. Al novembre, el de l’11-12. I al desembre els del 2-3 i 16-17. L’operador, Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) ha col·locat cartells informatius a les estacions afectades així com a les estacions d’enllaç de Zona Universitària (L3), Collblanc (L5) i Torrassa (L1). Addicionalment, els dies concrets dels talls de servei es col·locarà un panell informatiu vertical a la part més alta de les baranes de cada accés tancat.

Les dates de l’actuació corresponen a dies amb baixa demanda de transport públic. Igualment els usuaris comptaran amb les connexions de la resta de la xarxa ferroviària (metro, FGC i Rodalies) i amb les línies regulars d’autobusos que cobreixen la zona. En especial es recomanen les següents alternatives:

  • Línia R2 Nord de Rodalies, amb parades al centre del Prat i a la terminal T2 de l’Aeroport.
  • Línies d’autobús 46 (Pl. Espanya - Aeroport T1) i 65 (Pl. Espanya - El Prat) de TMB, que es reforçaran.
  • Autobusos urbans dels municipis de l’Hospitalet i el Prat de Llobregat.

Imatge
Termòmetre de la línia 9 Sud amb les afectacions per obres / Imatges: TMB

Més informació a la nota de premsa del Departament de Territori de la Generalitat.

 

Darrera modificació
14.08.2020
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/talls-de-servei-l9-sud-durant-cinc-caps-de-setmana-proves-l10-sud