Autor
Redacció

La comunitat d'usuaris JoTMBé arriba als 500.000 membres

Després de gairebé sis anys de funcionament, el JoTMBé suma més de 500.000 persones registrades. En el darrer any i mig ha crescut el nombre d’inscrits en un 66%. 

El programa de màrqueting relacional de TMB, que es va crear al novembre del 2011, no ha deixat de créixer en avantatges ni de guanyar adeptes. Aquesta setmana el JoTMBé ha superat els 500.000 inscrits.

El creixement en el nombre de persones registrades en els darrers 17 mesos ha estat d’un 66%. Només el darrer any, des del JoTMBé s’han programat més de 100 concursos, amb més de 16.000 premis entregats, i s'han enviat 20 milions de correus electrònics amb informacions diverses.

L'objectiu principal del JoTMBé és facilitar als seus membres una informació de servei útil i personalitzada, tenint en compte els seus costums i interessos, expressats en el moment de donar-se d'alta. Així, els usuaris coneixen amb anticipació la informació i les incidències previstes en el servei i poden planificar millor els seus desplaçaments de transport públic, gràcies al servei TMB Alertes, l'enviament d'alertes via correu electrònic.

A banda, el JoTMBé proporciona als integrants de la comunitat ofertes, descomptes i avantatges en activitats lúdiques i culturals a la ciutat.

Pròximament hi haurà importants novetats del JoTMBé que explicarem en aquest mateix canal.

Darrera modificació
dijous, setembre 28, 2017 - 17:38
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/societat/comunitat-dusuaris-jotmbe-arriba-500000-membres