Autor
Marta Espinosa

El metro i els autobusos, sales de cinema sobre rodes

Una vintena de curtmetratges internacionals participen en la present edició del festival Subtravelling i es poden veure al MouTV fins al 13 d’octubre.

Les millors i més originals històries envaeixen des d’avui les pantalles del metro i dels autobusos. Com cada tardor des de fa vuit anys, el Subtravelling, el festival internacional de curtmetratges de TMB, a través de MouTV, amenitza els nostres trajectes en transport públic, acostant l’amor pel cinema curt als usuaris.

Durant 18 dies, els viatgers gaudiran de la selecció de 20 curts d'animació i ficció que integren la Mostra Internacional, la categoria que aglutina els curtmetratges vinguts d’arreu del món (enguany tenim obres majoritàriament provinents de països europeus, però també de l’Índia, Corea i l’Iran).

El MouTV ofereix cada dia entre cinc i vuit curts diferents —depenent de si viatgem en metro o en bus—, històries curtes, d'un màxim de quatre minuts de durada, intercalades en la programació habitual del canal, les notícies d'actualitat i la informació de servei.

Els festivals Subtravelling i l’SMIFF, dels metros de Barcelona i Seül, han donat continuïtat a la col·laboració iniciada l’any passat. Fruit d’aquesta entesa, de la vintena de curts participants a la Mostra Internacional, deu han estat seleccionats per l’organització de l'SMIFF i la resta han estat escollits per l’organització del Subtravelling.

Els curts es veuran al MouTV fins al 13 d’octubre, i els usuaris tenen fins aquest dia per votar el seu curt preferit al web del festival i guanyar viatges, sopars degustació i entrades de cinema.

Darrera modificació
dilluns, agost 14, 2023 - 12:46

Source URL: https://noticies.tmb.cat/cultura-oci/metro-autobusos-sales-de-cinema-sobre-rodes