Autor
Toni Bravo

'Smartmovers': com invertir el temps i els diners estalviats pel fet de viatjar en transport públic

En el context de la Setmana Europea de la Mobilitat, del 16 al 22 de setembre, la UITP ha demanat als seus membres una pluja d'idees per promoure el transport públic i recalcar els beneficis que comporta als usuaris que el fan servir.

L'Associació Internacional del Transport Públic (UITP) ha llançat una iniciativa arran de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura: ha demanat als seus membres una pluja d'idees per afavorir l'ús del transport públic o la bicicleta en lloc del cotxe privat. En diuen mobilityactions.

Una d'aquestes iniciatives és la de l’operador de transport públic d'Irlanda del Nord Translink. Ha fet el vídeo Meet the smartmovers per destacar els avantatges de desplaçar-se fent servir transports col·lectius. El clip posa l'accent en els diners i el temps estalviats pels usuaris per invertir-lo en els seus hobbies, com ara dedicar aquests calerons a comprar entrades per a concerts, aprofitar el temps de viatge donant sortida a les seves aficions o treballs de tipus creatiu o per avançar feina mentre gaudeixen de la tranquil·litat i la comoditat de desplaçar-se en bus, metro o tren.

Darrera modificació
divendres, setembre 15, 2017 - 10:28
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/transport/smartmovers-com-invertir-temps-diners-estalviats-fet-de-viatjar-transport-public