Autor
Redacció

ACC84 Metro i Trens: un canal de YouTube per als amants del ferrocarril

Un dels grans avantatges de YouTube és que tota persona pot crear el seu propi canal de televisió dedicat als continguts que més li agradin i compartir-lo amb la resta d'usuaris. El canal ACC84 Metro i Trens té més de 5.000 seguidors i 8 milions de visualitzacions. Es tracta d'un canal amb vídeos dedicats al món del ferrocarril. Hi ha clips del metro de Londres, del de París, del de Barcelona, del de Madrid, d'FGC i Rodalies de Barcelona i de Madrid. Del metro de París, per exemple, hi ha 325 vídeos.

Del metro de Barcelona hi ha 153 clips ordenats per línies i estacions. Els vídeos mostren les andanes i l'operativa dels combois quan entren i surten de les estacions per efectuar el trànsit del passatge. En d'altres, a més, apareixen imatges d'accessos, escales mecàniques i vestíbuls. Els canvis de pla ajuden que els clips siguin molt fàcils i entretinguts de veure. A més, l'autor afegeix una explicació de les característiques del vídeo i una descripció de l'estació, com la data en què va ser inagurada, la correspondència amb d'altres línies de transport i la ubicació.

A les línies automàtiques també podem trobar imatges des de dins dels trens, de les estacions i pels túnels o del funcionament de les portes d'andana.

Un canal molt recomanable per visualitzar combois, estacions, andanes i recorreguts per túnels del metro, i que per la quantitat de vídeos que té catalogats es converteix en una petita biblioteca del món del ferrocarril de Barcelona, Madrid, París i Londres.

Darrera modificació
divendres, setembre 15, 2017 - 08:21
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/xarxa/acc84-metro-trens-canal-de-youtube-amants-ferrocarril