03.11.2016
Autor
Premsa TMB

Posició de TMB sobre l'operació policial contra un presumpte frau en la inspecció de bitllets

Subtítol

L'empresa obre expedient laboral als treballadors implicats i alhora defensa l'honorabilitat de la gran majoria de la plantilla d'agents de control de Metro. La investigació es va iniciar a partir dels indicis detectats per TMB

Una investigació dels Mossos d’Esquadra, iniciada a partir d’uns indicis detectats per TMB, ha posat al descobert una presumpta apropiació de diners procedents de les inspeccions de títols per part d’alguns empleats de Metro. En aquest sentit, Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) comunica el següent:

  • Durant la investigació policial, el paper de TMB ha estat de total col·laboració per esclarir uns fets que considera greus, i ajudar així a delimitar fins al final les responsabilitats que corresponguin.
  • En paral·lel a les conseqüències judicials que tinguin els comportaments dels presumptes autors de l’apropiació, TMB ha obert expedient als treballadors de Metro implicats per determinar les faltes laborals en què hagin pogut incórrer i aplicar-los la sanció corresponent. De manera cautelar i immediata, sis agents de control i inspecció han estat apartats del lloc de treball.
  • Amb la mateixa fermesa, TMB vol ressaltar l’absoluta integritat, professionalitat i honradesa de la resta de la plantilla del departament d’Intervenció de Metro, que realitza cada dia una difícil funció en defensa de la utilització cívica del transport públic.
  • TMB prendrà mesures addicionals de control i supervisió de l’activitat d’inspecció de títols de transport a la xarxa de metro i de la recaptació resultant, amb l’objectiu de reforçar-ne la claredat i la robustesa i evitar així la possibilitat d’actuacions deslleials.
Darrera modificació
09.08.2020
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/posicio-de-tmb-sobre-loperacio-policial-contra-presumpte-frau-inspeccio-de-bitllets