Autor
Marta Franco

La majoria d’usuaris aprofiten per llegir o estudiar durant el seu temps en trànsit

Els resultats de l’enquesta sobre què feu com a usuaris durant els viatges en transport públic revelen que sou dels que aprofiteu el temps per cultivar la ment. 

Dimecres us preguntàvem què feu durant el trajecte en metro o autobús, per esbrinar si sou de la vella escola o bé preferiu entretenir-vos amb els dispositius mòbils i altres tendències d'avui en dia. Doncs bé, n’hi ha per a tots els gustos, però l’activitat que encapçala la llista de resultats és la de llegir o estudiar, amb un 27,2%, sobre un total de 235 respostes.

Revisar les xarxes socials, el correu electrònic o apps de missatgeria mòbil és la segona opció més votada, amb molt poca diferència respecte a la primera, només a 10 vots de distància.

Un 17,9% prefereix observar i escoltar els altres usuaris, i un 18,7% escoltar música. Jugar amb el mòbil és l'entreteniment preferit per 11 votants. Amb una porció més minsa tanquen el rànquing les accions de dormir (3%) i parlar per telèfon o conversar amb altres usuaris (1,3%).

Finalment, que ens hem quedat amb ganes de saber quines coses fan el 4,3% que han triat la categoria altres. Potser ho podem indagar en una propera enquesta!

Gràcies als 235 participants per ajudar-nos a dibuixar la vostra quotidianitat del viatge en transport públic.

Darrera modificació
divendres, novembre 4, 2016 - 10:43
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/xarxa/majoria-dusuaris-aprofiten-llegir-estudiar-durant-seu-temps-transit