Autor
Redacció

Ciutat de Mèxic i el seu metro buits de gent? Així els veu el fotògraf Melvin Lara

Melvin Lara fotografia espais de la concorreguda Ciutat de Mèxic i del seu metro quan estan deserts. Lara va decidir quedar-se fins a altes hores de la matinada passejant per la ciutat per evitar els col·lapses de trànsit a l'entrada i sortida de la capital mexicana. Al principi ho feia en cotxe, però després en bici o a peu. Va ser llavors quan va descobrir una nova forma de mirar la ciutat i d'apreciar l'estètica pròpia dels elements arquitectònics i dels racons de la gran metròpoli sense gent.

Actualment està recorrent la xarxa de metro documentant-la amb fotos i vídeos quan troba estacions o passadissos buits. Per Lara, s'ha de deixar de veure el temps que es passa viatjant en transport públic com a temps perdut.

Ja ha recorregut prop de la meitat de la xarxa de metro, i ha repetit alguns trajectes, només per delectar-se observant: “M'agradaria transmetre la idea de gaudir i donar temps al recorregut i no veure-ho només com la transició d'un punt A a un punt B”. Així aconsegueix “deixar de veure-ho com a temps perdut i fruir d'aquesta tan menyspreada activitat que és no fer res”.

Darrera modificació
dijous, setembre 7, 2017 - 08:26
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/xarxa/ciutat-de-mexic-seu-metro-buits-de-gent-aixi-veu-fotograf-melvin-lara