20.10.2016
Autor
Premsa TMB

Servei d’autobusos llançadora a Montjuïc per a la Festa dels Súpers, el 22 i 23 d’octubre

Subtítol

TMB recomana el servei especial de bus i també la línia regular 150, des de la plaça d'Espanya, per accedir a l'Anella Olímpica

Amb motiu de la celebració de la Festa dels Súpers 2016 organitzada per Televisió de Catalunya, que tindrà lloc els propers dissabte 22 i diumenge 23 d’octubre a l’Anella Olímpica de Montjuïc, Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) posarà en funcionament un servei especial d’autobusos llançadora, de pujada i de baixada, que enllaçarà la plaça d’Espanya i l’Estadi Olímpic Lluís Companys, lloc on es farà la festa.

L’horari de funcionament del servei especial serà dissabte 22 d’octubre, de 9.30 a 20 h, i diumenge 23 d’octubre, de 9.30 a 19 h. En aquest bus especial seran vàlids tots els títols de transport del sistema tarifari integrat i tots els vehicles portaran en el frontal l’indicador “Pl. Espanya - Estadi Olímpic”.

En el mateix horari també circularà un altre servei de bus llançadora que connectarà l’estació superior del funicular de Montjuïc amb l’Estadi Olímpic. En aquest bus especial també seran vàlids tots els títols de transport del sistema tarifari integrat i tots els vehicles portaran en el frontal l’indicador “Funicular - Estadi Olímpic”. El Funicular circula els caps de setmana de 9 a 22 hores i enllaça amb la xarxa de metro a l’estació de Paral·lel (L2 i L3).

També es pot arribar a l’Estadi Olímpic Lluís Companys amb la línia 150 de bus (Pl. Espanya - Castell de Montjuïc) que circula tots els dies de la setmana, de 7 del matí a 9 de la nit.

Per a més informació es pot consultar l’avís corresponent a la secció d’estat del servei del web de TMB.

Darrera modificació
24.10.2016
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/servei-dautobusos-llancadora-montjuic-festa-supers-22-23-doctubre-0