10.10.2016
Autor
Premsa TMB

Restablert el servei a la línia 1 de metro després de la incidència tècnica d'aquest tarda

Subtítol

Des de les 19.13 la circulació de trens és normal en tota la línia vermella, d'Hospital de Bellvitge a Fondo, un cop resolta l'avaria en l'alimentació elèctrica

A les 19.13 hores s’ha restablert el servei de metro de la línia 1 al tram Can Serra - Plaça de Sants, que estava interromput des de les 16.59 com a conseqüència d’una incidència tècnica que impedia l’alimentació elèctrica a la catenària. L’avaria s’ha resolt, s’ha retirat el tren afectat i a continuació s’ha verificat el funcionament de la catenària fent passar alguns trens buits pel tram de túnel.

Mentre el personal tècnic de Metro treballava en la resolució de la incidència, des de les 17.07 s’ha establert un servei parcial a la línia 1 entre Plaça de Sants i Fondo, complementat des de les 17.12 per un segon parcial, entre Hospital de Bellvitge i Can Serra. Des de les 17.47 els usuaris han pogut fer servir a més un servei especial d’autobús entre Can Serra i Plaça de Sants que s’està retirant. Altres alternatives han estat el transbordament mitjançant Rodalies entre l’Hospitalet i Sants, la línia 9 Sud de metro fins a Torrassa i els autobusos urbans de l’Hospitalet.

La incidència s’ha comunicat als usuaris mitjançant megafonia, indicadors lluminosos, empleats situats a les estacions, l'aplicació TMB App, la web corporativa i xarxes socials.

Darrera modificació
14.08.2020
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/restablert-servei-linia-1-de-metro-despres-de-incidencia-tecnica-daquest-tarda