10.10.2016
Autor
Premsa TMB

Una incidència tècnica afecta el servei de la línia 1 de metro aquest vespre

Subtítol

Des de les 5 de la tarda la línia vermella funciona d'Hospital de Bellvitge a Can Serra i de Plaça de Sants a Fondo. En el tram suspès s'ha habilitat un autobús especial

El servei de metro a la línia 1 ha resultat afectat aquest vespre per una incidència tècnica que ha deixat sense subministrament elèctric la catenària d’una part de la línia, entre les estacions de Can Serra, a l’Hospitalet de Llobregat, i Plaça de Sants. La incidència ha començat a les 16.59, moment en què a prop de l’estació de Torrassa s’ha detectat un espetec en el contacte del pantògraf d’un tren amb la catenària i tot seguit s’ha interromput la circulació per falta d’electricitat.

Els passatgers d’aquest tren, uns 80, han estat desallotjats mitjançant un segon tren que els ha transportat fins a l’estació de Torrassa, amb la intervenció dels Bombers, Mossos d’Esquadra i la policia local, sense que hagin necessitat assistència.

Mentre el personal tècnic de Metro treballa en la resolució de la incidència, des de les 17.07 s’ha establert un servei parcial a la línia 1 entre Plaça de Sants i Fondo, complementat des de les 17.12 per un segon parcial, entre Hospital de Bellvitge i Can Serra. Des de les 17.47 els usuaris poden fer servir a més un servei especial d’autobús entre Can Serra i Plaça de Sants. Altres alternatives són el transbordament mitjançant Rodalies entre l’Hospitalet i Sants, la línia 9 Sud de metro fins a Torrassa i els autobusos urbans de l’Hospitalet.

La incidència s'està comunicant als usuaris mitjançant megafonia, indicadors lluminosos, empleats situats a les estacions, l'aplicació TMB App, la web corporativa i xarxes socials.

Darrera modificació
14.08.2020
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/incidencia-tecnica-afecta-servei-de-linia-1-de-metro-aquest-vespre