Autor
Redacció

La plataforma Live referma l’impuls de Barcelona al transport elèctric

La ciutat té la proporció de matriculacions de vehicles elèctrics més alta de l’Estat espanyol: sextuplica els valors mitjans i se situa al nivell d’altres països europeus.

Els impulsors del projecte Live, entre els quals hi ha TMB, han renovat avui el seu conveni multilateral per continuar la col·laboració entre l’administració pública i el sector privat amb l’objectiu de mantenir el ràpid creixement de la mobilitat elèctrica i de gas a Catalunya.

Live és una plataforma público-privada, fundada el 2010 per l’Ajuntament de Barcelona, oberta a totes aquelles entitats relacionades amb la mobilitat sostenible, fonamentalment vehicles elèctrics i de gas natural comprimit, amb l’objectiu compartit de desenvolupar projectes, polítiques estratègiques, nous models de negoci, i crear xarxa de coneixement.

En l’acte celebrat aquest matí i que ha presidit Mercedes Vidal com a regidora de Mobilitat, el dirctor de Live, Àngel López, ha presentat les línies estratègiques de la popularització dels vehicles sostenibles en el període 2016-2018, entre les quals hi ha la promoció dels autobusos elèctrics, amb la redacció d'una guia per implantar-los a les ciutats

TMB lidera a Europa la reconversió ambiental de flotes de transport urbà gràcies a la seva aposta pels propulsors de gas natural comprimit i, més recentment, pels híbrids i elèctrics purs. Les últimes novetats han estat la presentació de dos autobusos articulats elèctrics, els primers a circular a Espanya, i l’adquisició de vehicles auxiliars elèctrics per a les empreses de Metro i Bus.

Darrera modificació
divendres, octubre 7, 2016 - 17:36
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/innovacio/plataforma-live-referma-limpuls-de-barcelona-transport-electric