Autor
Oriol Pàmies

Barcelona és la seu d’una cimera d’experts europeus en transport

Consultors, enginyers, investigadors, directius, planificadors i operadors de tot el continent estan reunits des d’ahir a la Casa de Convalescència, convocats per l’Associació Europea pel Transport.

Barcelona acull entre el 5 i el 7 d’octubre la 44a Conferència Europea del Transport, un esdeveniment que pretén ser un espai de diàleg i d’intercanvi d’informació on s’aborden un ampli ventall de temes relacionats amb les polítiques, la recerca i les pràctiques més eficients en l’àmbit del transport.

En les sessions de la conferència, que compta amb la col·laboració de TMB, s’estan tractant temes d’innovació aplicada al transport, com ara el fenomen dels vehicles autònoms o la gestió intel·ligent del trànsit, sense descuidar els aspectes ambientals i de la planificació d’infraestructures. A Twitter els participants fan servir l'etiqueta #etcBarcelona.

TMB hi aporta dues ponències, una sobre l’experiència amb autobusos elèctrics i l’altra, conjunta amb el Centre d’Innovació en el Transport (Cenit) de la UPC, sobre el fenomen de l’aparellament d’autobusos per pèrdues de regularitat. A més els assistents a la conferència van poder visitar ahir el Centre de Regulació de Trànsit de Bus.

L’Associació pel Transport Europeu és una entitat formada per professionals i organitzacions del transport que treballa per promoure i intercanviar coneixements sobre temàtiques i bones pràctiques en aquest àmbit, amb la qual cosa configura una autèntica xarxa d’experts a nivell continental.

Darrera modificació
divendres, octubre 7, 2016 - 08:54
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/innovacio/barcelona-es-seu-duna-cimera-dexperts-europeus-transport