Autor
Redacció

El dia de la Mercè va ser el segon dissabte amb més utilització del metro

L’obertura continuada durant 91 hores va incentivar l’ús del transport públic. La mobilitat festiva del dia 24 va arribar al màxim de 8 a 9 del vespre.

La xarxa de metro ha crescut en longitud aquest any 2016 i per tant és relativament fàcil que es batin les marques històriques. Dissabte passat, dia 24, festiu a Barcelona, va estar a punt de caure’n una, la de demanda en dissabtes: es van fer 1.084.000 viatges, segona xifra més alta en aquest tipus de dia.

Les festes de la Mercè van originar un gran nombre de desplaçaments entre els diferents escenaris d’activitats, molts dels quals es van fer en transport públic, aprofitant que el metro oferia servei continuat durant 91 hores, des de dijous al matí fins diumenge a la mitjanit.

La xifra del dissabte 24 correspon a les validacions registrades durant 24 hores, de 4 del matí a 4 del matí de diumenge. La màxima afluència a la xarxa de metro va produir-se entre les 8 i les 9 del vespre: unes 83.000 validacions.

El rècord de passatge en dissabtes es va establir el 23 d’abril passat, dia de Sant Jordi: 1,25 milions de viatges des de les 5 a les 4 de la matinada següent. Una marca difícil de superar. 

Darrera modificació
dimecres, setembre 28, 2016 - 11:53
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/transport/dia-de-merce-va-ser-segon-dissabte-amb-mes-utilitzacio-metro