Autor
Redacció

Nou carril bus, en segona posició, a la calçada descendent de la via Augusta

Dins de les mesures per afavorir la velocitat comercial dels autobusos, aquest estiu l’Ajuntament de Barcelona està habilitant nous trams de carrils bus en artèries en què la congestió entorpeix el transport públic.

Així, aquesta setmana ha quedat delimitat un tram de carril bus d’uns 300 metres a la via Augusta, en sentit descendent, per sota de la Travessera de Gràcia. Es tracta d’un carril en segona posició, ja que es manté arran de vorera un carril d’aparcament i serveis. El tram inclou una parada de les línies V17, 22 i 24, que s’està equipant amb una plataforma per millorar-ne l’accessibilitat.

També s’estan senyalitzant aquests dies els nous trams de carril bus a la part alta del passeig de Sant Joan, en tots dos sentits, que sumen uns 900 metres i seran utilitzats per les línies H8, 20, 45, 47 i 55.

D’altra banda, en diferents punts de la ciutat estan en marxa les obres de construcció de parades per a les línies de la nova xarxa de bus que es posaran en servei la tardor vinent: D40, V5, V29 i V31.

Imatge
Parada per a la futura línia V5 al carrer Mineria / Foto: TMB

Parada per a la futura línia V5 al carrer Mineria / Foto: TMB

Darrera modificació
dijous, setembre 7, 2017 - 10:17
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/transport/nou-carril-bus-segona-posicio-calcada-descendent-de-augusta