Autor
Marta Franco

La UITP busca artistes per promoure el bus elèctric i la sostenibilitat

Construir un món millor, més net i saludable, unint els vehicles elèctrics d'emissió zero amb el talent de joves artistes. Aquest és un dels objectius de la recerca d'estrelles de la UITP.

El projecte europeu ZeEUS (Zero Emission Urban Bus System, o Sistema d'Autobusos Urbans d'Emissió Zero) de promoció de la mobilitat elèctrica urbana i l'organització de voluntaris Y4PT Foundation (Youth for Public Transport o Joventut pel Transport Públic) busquen artistes.

L'Associació Internacional de Transport Públic (UITP), en el marc de la campanya Electrik Power – Zero emissions, lots of talent!organitza actuacions de joves talents, amb els autobusos participants en el projecte ZeEUS com a escenari, perquè el seu art es converteixi en ambaixador de la mobilitat elèctrica en el transport públic.

Els artistes de totes les disciplines (música, dibuix, contes, acrobàcia, dansa, teatre, etc.) que vulguin participar en aquesta iniciativa han de presentar un formulari de sol·licitud de forma electrònica que es pot descarregar aquí. L'enregistrament està previst per a aquest desembre o bé gener del 2017.

Les actuacions, que s'organitzaran durant les hores normals de servei dels autobusos per tal d'involucrar-hi els passatgers, s'enregistraran en vídeo i es difondran per promoure la mobilitat saludable i neta a les ciutats.

Hi col·laboren les deu ciutats implicades en el projecte ZeEUS. Així, juntament amb Barcelona, hi participen Münster i Bonn, a Alemanya; Ranstad, als Països Baixos; Londres, a la Gran Bretanya; París, a França; Càller, a Itàlia; Estocolm, a Suècia, Pilsen, a Txèquia, i Varsòvia, a Polònia.

Darrera modificació
dilluns, setembre 26, 2016 - 10:52

Source URL: https://noticies.tmb.cat/medi-ambient/uitp-busca-artistes-promoure-bus-electric-sostenibilitat