Autor
Redacció

Barcelona i Madrid demanen al Govern estatal una llei de finançament del transport urbà

La regidora de Mobilitat de l’Ajuntament de Barcelona, Mercedes Vidal, i la regidora de Medi Ambient i Mobilitat de l’Ajuntament de Madrid, Inés Sabanés, han reclamat al Govern estatal una llei de finançament del transport urbà.

La regidora de Mobilitat de l’Ajuntament de Barcelona i presidenta de TMB, Mercedes Vidal, i la regidora de Medi Ambient i Mobilitat de l’Ajuntament de Madrid, Inés Sabanés, s’han reunit avui a la capital catalana per reclamar al Govern estatal una llei de finançament del transport urbà. Barcelona se suma a l’Ajuntament de Madrid per demanar a l’Estat una major implicació en el finançament del transport urbà col·lectiu.

Altres ciutats que també donen suport a aquesta iniciativa són València, Sevilla, Múrcia, Màlaga, Gijón, Albacete, Santiago de Compostel·la, Palència, Palma de Mallorca, Vitòria, Sant Sebastià, Còrdova, Cadis, la Corunya, Oviedo i Toledo.

L’objectiu és equiparar-se a la resta de països europeus, que ja compten amb lleis estatals desenvolupades en aquest àmbit.

Darrera modificació
divendres, setembre 16, 2016 - 14:54
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/empresa/barcelona-madrid-demanen-govern-estatal-llei-de-financament-transport-urba