Autor
Marta Franco

En marxa el tercer curs del bus amic dels escolars KanGo!

Amb l'inici del curs escolar també torna el programa KanGo! a Sarrià-Sant Gervasi amb la voluntat de seguir ampliant el nombre d'alumnes i escoles implicades.

La iniciativa KanGo!, que promou que els nens vagin sols en transport públic a l'escola a l'entorn dels centres escolars del districte de Sarrià-Sant Gervasi per reduir el trànsit privat, ha començat la tercera temporada. Es consolida així aquest projecte, que aquest any s'amplia amb l'increment de nous centres educatius.

En la tercera prova pilot d'aquest curs 2016-2017 hi participen un total de 17 escoles, l'Escola Tàber, l'Escola Costa i Llobera, el Col·legi Jesús i Maria, l'Escola Sant Ignasi, l'Escola Projecte i l'Escola La Salle Bonanova, l'Escola Dolors Monserdà-Santapau, l'Escola Decroly, l'Escola Canigó, l'Escola L’Horitzó, l'Escola Lleó XIII i el Lycée Français. Les 5 noves escoles que s’hi afegeixen aquest any són; l'Escola Frederic Mistral-Tècnic Eulàlia, l'Escola Padre Damián-Sagrados Corazones, l'Escola Santa Dorotea, l'Escola Sagrat Cor-Sarrià i l'Escola SIL.

Es tracta d'un projecte del Districte de Sarrià-Sant Gervasi que compta amb la col·laboració de la Fundació Abertis, la Fundació Catalana de Síndrome de Down, Telefònica Espanya, Transports Metropolitans de Barcelona (TMB), i el suport dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya. Les enquestes realitzades fins ara sobre aquest programa assenyalen un alt índex de satisfacció, especialment en referència a les expectatives inicials dels pares. Durant la segona edició hi van participar més de 200 escolars. 

Darrera modificació
divendres, setembre 23, 2016 - 08:17
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/societat/marxa-tercer-curs-bus-amic-escolars-kango