Autor
Redacció

Millores del servei d’informació en temps real 'Vull anar' al nou web de TMB

El Vull anar, el servei per planificar un recorregut, és una de les eines més usades pels visitants del web de TMB. Amb l'estrena del nou web guanya en usabilitat i incorpora noves funcionalitats.

El servei que planifica el recorregut per anar d'un punt d’origen a un punt de destinació en transport públic, el Vull anar, s'ha actualitzat amb l'estrena del nou web de TMB. S'hi ha incorporat la cerca predictiva a origen i destí. Així, ja no és necessari posar la població o si ens dirigim a una adreça o lloc. En base a allò que teclegem ens fa una llista amb diferents propostes, de manera que facilita la introducció de dades i evita possibles errors.

Dins les opcions avançades es manté l'opció d'especificar un dia i una hora determinats en cas que no es vulgui viatjar en el mateix moment de la consulta.

De cada cerca en continua oferint els tres millors resultats pel que fa a la durada del trajecte, segons el dia i hora de la consulta. Gràcies al nou motor de cerca les respostes guanyen en agilitat i la gestió dels mapes és més eficient. 

Els resultats del Vull anar també segueixen incloent el temps total necessari, sumant els recorreguts a peu i el trajecte en transport públic, així com també la funció On sóc, que ajuda a trobar les parades de bus i metro que hi ha més a la vora, i el sistema TMB iBus, que permet saber la previsió d'arribada del proper bus, així com consultar el recorregut de la línia i l'horari.

Aquest sistema, a més del web de TMB, també es pot trobar a les aplicacions per a telèfons mòbils intel·ligents i per a tauleta tàctil TMB App i TMB Maps, respectivament.

Darrera modificació
dilluns, setembre 19, 2016 - 10:16
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/innovacio/millores-servei-dinformacio-temps-real-vull-anar-nou-web-de-tmb