Autor
Redacció

Nova oportunitat de veure l’exposició ‘Mobilitat 2.0’ a Barcelona

La mostra divulgativa itinerant, promoguda per la Diputació, s'ha instal·lat al Centre Cívic de Can Castelló, al barri de Sant Gervasi-Galvany.

Fins al 23 de setembre es pot visitar (de dilluns a divendres de 10.30 h a 20.30 h) l'exposició Mobilitat 2.0. Cap a una nova cultura de la mobilitat urbana al Centre Cívic de Can Castelló, situat al carrer Castelló de Barcelona, al districte de Sarrià-Sant Gervasi. La mostra itinerant, promoguda per la Diputació de Barcelona, té com a objectiu principal donar a conèixer com s'està treballant la mobilitat des de l'administració local.

Per fer-ho, l'exposició planteja una sèrie de reflexions sobre el model de mobilitat actual i les problemàtiques que està generant l'ús abusiu del vehicle privat als nuclis urbans, com són la contaminació atmosfèrica, els accidents de trànsit, l'ocupació de l'espai públic o el col·lapse circulatori. L'exposició també explica diferents actuacions dutes a terme als municipis de la província de Barcelona en l'àmbit de la mobilitat, la seguretat viària i l'accessibilitat.

Darrera modificació
divendres, setembre 9, 2016 - 09:26
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/societat/nova-oportunitat-de-veure-lexposicio-mobilitat-20-barcelona