Autor
Redacció

Participació de Barcelona al seminari internacional de gestió social de metros

Una delegació de Metro de Barcelona va participar al Seminari ‘Gestió social de metros a Llatinoamèrica’, ​​organitzat pel Banc Mundial entre el 23 al 25 d'agost, a Lima, Perú.

Prop de 80 professionals i especialistes de diversos països es van donar cita en la trobada, que va tractar com a temàtica central l'actual escenari desafiant de l'extensió de la xarxa de metro de la capital peruana, la gestió social que envolta un projecte com aquest, i sobretot la comunicació amb els ciutadans en la política d'expropiacions típica d'aquestes megainiciatives.

Els participants, representants de Metro de Santiago, Metro de Medellín, Metro de São Paulo, l’autoritat del transport de Lima, Metro de Madrid, Metro de Quito i Metro de Barcelona, a més d'alcaldes i dirigents locals de Lima i Callao, van intercanviar experiències i metodologies per facilitar el desenvolupament de projectes de metros, sobretot amb vista a la línia 2 del metro de Lima, que serà automàtica, projecte cofinançat pel Banc Mundial.

Els representants de Barcelona al seminari van presentar tres ponències, sobre comunicació estratègica i participació ciutadana, plans de responsabilitat social i sostenibilitat, i accessibilitat universal.

Darrera modificació
dijous, setembre 1, 2016 - 19:44
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/empresa/participacio-de-barcelona-seminari-internacional-de-gestio-social-de-metros