Autor
Redacció

El Barcelona Bus Turístic promou el reciclatge dels auriculars

S’han instal·lat papereres a tota la flota de busos amb el missatge Recicla aquí els teus auriculars. Gràcies!, una consigna que també es pot sentir pel sistema d’audioguia.

Potenciar la consciència ambiental i la sostenibilitat entre els residents i visitants de la ciutat de Barcelona. Aquest és un dels objectius de les accions de promoció de la reutilització dels auriculars del Barcelona Bus Turístic (BBT).

Des d’aquesta primavera s’han instal·lat papereres a tota la flota del autobusos (74 vehicles) del Barcelona Bus Turístic amb el missatge Recicla aquí els teus auriculars. Gràcies!, en tres idiomes (anglès, castellà i català).

Aquest missatge també es pot trobar a la guia que s’entrega als viatgers quan adquireixen l’entrada i a l’audioguia, disponible en 16 idiomes, en què es demana als usuaris conservar els auriculars i portar-los sempre a sobre per utilitzar-los quan pugin al Barcelona Bus Turístic. 

Al final de la jornada, quan el bus arriba a la cotxera, es buiden les papereres i els auriculars s’envien a reciclar com a material elèctric o electrònic. 

Imatge
Papereres que s'han posat als busos turístics / Foto: TMB

Missatge que es pot llegir a les paperes dels busos del BBT

Darrera modificació
dijous, agost 18, 2016 - 10:57

Source URL: https://noticies.tmb.cat/medi-ambient/barcelona-bus-turistic-promou-reciclatge-auriculars