07.07.2016
Autor
Premsa TMB

Sindicats i Direcció de Metro signen l’acord per continuar negociant el conveni

Subtítol

Els treballadors van aprovar dimarts, en assemblea, la proposta presentada per la companyia

La Direcció de Metro i el Comitè d’Empresa han firmat avui l’acord que va ser ratificat de forma majoritària aquest dimarts pels treballadors reunits en assemblea, acceptant la proposta presentada per la companyia el 28 de juny passat a la taula de negociació del conveni. 

Amb la signatura d’aquest acord, s’obre l’oportunitat de crear un espai de negociació basat en la confiança, amb la voluntat de plantejar els temes que preocupen totes dues parts. L’objectiu final és acordar un conveni col·lectiu que millori les condicions de la plantilla de Metro i garanteixi la prestació d’un servei de la màxima qualitat.

La proposta presentada per l’empresa el dia 28 contempla principalment aspectes retributius i de contractació. A partir de la setmana vinent es desenvoluparà un calendari de reunions, en què es tractaran els aspectes organitzatius que vol plantejar l’empresa i la classificació professional del personal de conveni. En paral·lel, s’abordaran també els aspectes presentats pel Comitè d’Empresa en la plataforma de la representació dels treballadors.

Darrera modificació
02.06.2020
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/sindicats-direccio-de-metro-signen-lacord-continuar-negociant-conveni