22.06.2016
Autor
Premsa TMB

Finalitza l’última aturada del matí al metro, amb regulacions a La Sagrera i Sagrada Família

Subtítol

La disminució de validacions, del 30%, no ha evitat les aglomeracions durant la vigència dels serveis mínims del 40%

A les 9 hores ha finalitzat la franja de matí de les aturades convocades avui al metro de TMB, que s’ha desenvolupat altra vegada amb complicacions al sector central de la L5. Per evitar riscos ha estat necessari aplicar regulacions intermitents en els fluxos de passatge en els intercanviadors de La Sagrera i Sagrada Família, a partir de les 7.50 h i fins passades les 9, quan s’han començat a reincorporar els trens per donar el servei habitual. No hi ha hagut incidències d’altres tipus.

Pel que fa a l’afluència de passatge, les dades provisionals de validacions en la franja d’afectació indiquen un descens de l’ordre del 30% aproximadament respecte del dimecres de la setmana passada.

El servei s’ha prestat d'acord amb el decret de mínims del departament de Treball, Afers Socials i Famílies, que fixava un 40% de l'oferta per a la franja de matí (de 7 a 9 h). En l’aturada de la franja de tarda, a partir de les 16.00 i fins a les 18.00 h tornarà a haver-hi un 40% de l’oferta, i de les 20.30 a les 22.30 h baixarà al 20%. La resta del dia el servei serà l’habitual d’un feiner, amb l’advertiment que les alteracions per vaga comencen abans i s’allarguen fins després de les hores indicades, a causa del temps que cal preveure per a les maniobres de retirada i incorporació dels trens.

Avui és el quinzè dia de vaga al metro des del febrer, i últim de la sisena tanda. TMB lamenta els perjudicis que aquestes convocatòries estan ocasionant a la ciutadania i insta els sindicats integrants del Comitè d’Empresa a reprendre el camí de la negociació per assolir un acord sobre el conveni.

Darrera modificació
14.07.2021
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/finalitza-lultima-aturada-mati-metro-amb-regulacions-sagrera-sagrada-familia