Autor
Redacció

TMB Educa aconsegueix el segell de qualitat de l’Institut de Ciències de l’Educació

El projecte d’acreditació de les activitats educatives, que impulsen l’ICE i el Consell de Coordinació Pedagògica de l’Ajuntament de Barcelona, reconeix les activitats del TMB Educa.

El segell de qualitat de l’Institut de Ciències de l’Educació (ICE) de la Universitat de Barcelona s’atorga per les activitats que es desenvolupen a través del projecte educatiu TMB Educa. Aquest projecte es va posar en marxa el febrer del 2015 fruit d’un conveni entre l’Institut Municipal d'Educació de Barcelona (IMEB) i l’Institut de Ciències de l’Educació (ICE) de la Universitat de Barcelona, amb l’objectiu d’analitzar les bones pràctiques existents, oferir elements de millora i, en definitiva, contribuir a optimitzar l’oferta educativa de la ciutat.

L’informe final del procés d’acreditació, elaborat per la direcció de Promoció Educativa de l'Institut d’Educació de l’Ajuntament de Barcelona (IMEB), valora positivament l’interès, la dedicació i la professionalitat amb què es treballa des del projecte educatiu TMB Educa. El mateix informe destaca la qualitat de l’oferta educativa que es realitza, així com la concreció pedagògica per a les escoles, instituts i cicles formatius.

El projecte TMB Educa, pioner en el nostre àmbit, és l’expressió de la voluntat educativa de TMB i de la seva implicació amb la resta d’entitats que formen la xarxa educativa de Barcelona i l’àrea metropolitana. El projecte ofereix un programa d’activitats de suport als centres escolars per treballar tots els aspectes relacionats amb els transports públics de Barcelona, dins el currículum escolar, de la mà de més de 40 monitors que són empleats voluntaris amb formació pedagògica.

Imatge
Segell de qualitat

Darrera modificació
divendres, juny 10, 2016 - 13:54
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/societat/tmb-educa-aconsegueix-segell-de-qualitat-de-linstitut-de-ciencies-de-leducacio